Installeer de laatste Windows Update Agent https://support.microsoft.com/en-us/kb/949104

Hierna installeert u deze twee updates voor het uitvoeren van deze updates moet u bij elke update het programma( zie bijlage uitvoeren)

Installeer daarna deze updates,

KB3083710 https://support.microsoft.com/en-us/kb/3083710 Windows Update Client for Windows 7 October 2015,
KB3102810 https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810 Installing and searching for updates is slow and high CPU usage occurs in Window