Wanneer u onze Office 2016 software koopt, dan koopt u de Click-To-Run installatie. Deze versie zal niet werken als u al office programma's op uw computer heeft staan die geen Click-To-Run zijn maar MSI.

Bijvoorbeeld: Als u een MSI installatie van Office 2016 Professional Plus heeft draaien, en u wilt ons Visio 2016 product installeren, dan zult u eerst Office 2016 Professional Plus moeten verwijderen als dit geen Click-To-Run is.

Om erachter te komen of uw installatie MSI of C2R is, klikt u in één van de Office programma's op Bestand > Account. Als u een Office-Updates deel ziet, dan is uw installatie C2R:

Als u geen Office-updates ziet, dan betekent dat dat uw installatie MSI is en er dus geen Click-To-Run installatie kan worden uitgevoerd voordat de MSI versie verwijdert is.