Gelukkig zijn er twee oplossingen die snel en gemakkelijk kunnen worden gebruikt wanneer Error Code 0x80072efe op uw Windows-computer ontstaat.

Dit zijn de beste manieren om Error Code 0x80072efe op te lossen op uw computer:

Methode 1: Controleer uw instellingen voor tijd en datum op nauwkeurigheid

Als uw tijd of datum verkeerd is ingesteld, kan uw systeemlogboeken onjuiste informatie lijken te hebben die kan leiden tot het uiterlijk van Foutcode 0x80072efe. Omdat dit het eenvoudigst is om te verhelpen als het inderdaad het probleem is dat de foutcode doet verschijnen, zou dit altijd het eerste moeten zijn dat u probeert wanneer deze foutcode optreedt.

Voer de volgende eenvoudige stappen uit om uw tijd- en datum-instellingen te controleren:

* Stap 1: Zorg ervoor dat u als beheerder bent ingelogd op uw computer.

* Stap 2: Klik op de tijd- en datumlijst onderaan rechts op uw scherm. Als de instellingen niet correct zijn, kiest u de optie om de tijd en datum te wijzigen.

Als methode één foutcode 0x80072efe niet heeft opgelost, moet u wellicht methode twee proberen.

Methode 2: Controleer uw firewall-instellingen tijdens updates

In sommige gevallen kan uw firewall voorkomen dat uw machine toegang krijgt tot de informatie die nodig is om de installatie of update correct door te laten lopen. Als dat het geval is, kunt u een paar eenvoudige stappen volgen om uw firewall uit te schakelen, terwijl u de update installeert en vervolgens weer inschakelt.

Om dit te doen, volg deze stappen:

* Stap 1: Kies in het Start-menu de optie om het Configuratiescherm te openen.

* Stap 2: Selecteer de optie voor Systeem en beveiliging, zoek en klik op Windows Firewall.

* Stap 3: Schakel firewalls voor privé-netwerken uit.

* Stap 4: Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen die u hebt aangebracht.

* Stap 5: Probeer opnieuw om uw Windows Update uit te voeren.

Merk op dat als deze methode u in staat stelt om de foutcode met succes te omzeilen, u ervoor moet zorgen dat u de firewall weer aanzet als u klaar bent. Hoewel het het update-proces kan verstoren, is uw firewall nog steeds erg belangrijk voor uw computer.

Mocht u er niet uitkomen, neem dan alstublieft contact op met onze LiveChat rechtsonder op https://softwarelicense4u.com

Deze is elke werkdag beschikbaar tussen 10:00 en 16:00.