Hoe los je foutmelding "The product key entered does not match any of the Windows images available for installation. Enter a different product key" op.

Stap 1 :

Voer deze code in om de Windows 8.1 installatie setup te voltooien:

334NH-RXG76-64THK-C7CKH-D3VPT

Stap 2:

Upgrade naar Windows 8.1 met uw eigen product code die u bij ons heeft gekocht. U kunt upgraden met de onderstaande instructies:

- Open het configuratie scherm

- Wanneer het configuratie scherm geopend is ziet u onder de Windows versie  Get more features with a new edition of Windows en daar klikt u op.

- Maak dan de keuze voor "Ik heb al een product code"

- Voer dan uw eigen product code in en klik op volgende

- Accepteer de voorwaarden en klik op voeg functies toe

-  Uw PC zal nu opnieuw opstarten

- Uw PC heeft nu de upgrade naar Windows 8.1 Pro uitgevoerd en uw Windows is nu geactiveerd!

Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met onze LiveChat rechts onder op onze website. Deze LiveChat is elke werkdag beschikbaar tussen 10:00 en 17:00.