Zorg ervoor dat je de volgende punten hebt gedaan.

1. Eventuele bestaande installatie eerst van uw pc verwijderd.
  2.
  3. Heeft u de juiste installatie gebruikt om er zeker van te zijn dat u die van onze ondersteuningssectie kunt gebruiken als u die versie niet wilt gebruiken, neem dan contact op met onze ondersteuning om er zeker van te zijn dat u de juiste versie hebt.
  4.
  5. Zorg dat je een werkende internetverbinding hebt.
  6.
  7. Voor Windows zorgen producten ervoor dat het verschil in versie overeenkomt met thuis en pro of normaal, en N-versie kan uw sleutel niet doen werken.
  8.
  9. Als niets van dit alles uw probleem oplost, neem dan contact op met onze support

Stuur ons alstublieft een e-mail met de volgende informatie.

1. De productsleutel die is gebruikt
  2.
  3. Informatie over het probleem
  4.
  5. Een screenshot van de activeringsfout (volledig scherm)
    Voor Windows-producten staat uw Windows-versie precies zoals deze op uw systeempagina staat. (bijvoorbeeld Windows 10 Pro, Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro, enz.)