Normaal zou de product code in uw email moeten zijn (soms in de spam map)

Als dit niet het geval is.

• Log in uw account op onze website

https://softwarelicense4u.com/nl/customer/account/login/

• Ga naar My Licenses hier zou uw product code moeten staan

• Mijn product code is niet aanwezig

Neem contact op met onze klantenservice wij kijken het graag voor u na.

• Ik kan niet inloggen

U kunt een wachtwoord reset opvragen, het is ook mogelijk dat tijdens het aanmaken van uw account uw email adres niet correct is ingevoerd. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice en stuur zoveel mogelijk informatie mee zoals bestelnummers dan kijken wij het na.