Om server 2019 te downloaden kunt u deze links gebruiken.

Essentials English

Windows Server 2019 Essentials .ISO

Standard and Datacenter English

Windows Server 2019 Standard or Datacenter .ISO

Indien u een andere taal wilt hebben of zeker wilt weten dat u de laatste versie heeft.

Kunt u naar deze pagina gaan to https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-server-2019-essentials

De informatie in dit veld hoeft niet correct te zijn. Indien u geen emails van Microsoft wilt ontvangen raden wij aan om niet correcte informatie in te vullen of een tijdelijk email adres te gebruiken.